Hayata dair her şey!

Post Top Ad

PROZİNC SUMMER TİME ŞAMPUAN VE SAÇ SPREYİ


Herkes merhabalar,

Bugün sizlere yaz aylarında neredeyse elimden hiç düşürmediğim  güneşe maruz kalan saçlara özel üretilmiş Prozinc Summer Time şampuan ve saç spray 'in den bahsedeceğim.




Öncelikle ürünlerin vaadlerinden bahsedecek olursak;


  • Güneşin zararlı UVB ışınları ; saçta nem, parlaklık, renk kaybı ve kuruluğa neden olur. Formülünd bulunan UVB filtredi ,le güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korur. 
  • İçeriğindeki Argan yağı; saçın kum, güneş, deniz ve havuz suyunun yıpratıcı etkilerini ortadan kaldırarak, saçı besler ve nemlendirir. Saça parlaklık ve ipeksi bir yumuşaklık kazandırır.
  • İçeriğindeki Hidrolize Keratin sayesinde deniz ve havuz sonrası saçların kolayca taranmasını sağlar. Suyun sürekli saça temas etmesinden dolayı azalan keratin miktarını destekleyerek, saç kırıklarını onarır ve elektriklenmeyi engeller. 
  • Boya koruyucu özelliği ile boyalı saçın rengini uzun süre ile korur. 
  • Tüm saç tipleri için ve günlük kullanıma uygundur.
  •  Alkol ve paraben içermez. 
Prozinc Summer Time Şampuan nasıl kullanılmalı?

Prozinc Summer Time şampuanı, avuç içine yeterli miktarda döktükten sonra, ıslak saça dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın ve köpürtün. Saçlarınızı 2-3 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın. İhtiyaç durmanız durumunda bu işlemi tekrarlayabilirsiniz. Daha etkili sonuç için; Prozinc Summer Time Sprey ve Prozinc Saç maskesi ile birlikte kullanılması önerilir. 

Gelelim kullanım sonrası benim yorumlarıma;
Yapısı jel formunda ve çok hoş bir kokusu var. ilk kullanımdan itibaren farkı görebiliyorsunuz. Saçlarınızı güzel temizliyor. Benim saçlarım röfleli olduğu için, kullanım sonrasında saçlarımın rengini korudu ve çok hoş bir parlaklık sağladı. Saçlarımdaki yağlanmayı bile kontrol altına aldı, saçlarım ipeksi bir hale büründü diyebilirim. Her yaz saçlarımın kestirmek zorunda kalırdım ama bu yaz Prozinc Summer Time şampuan sayesinde saç uçlarımda yıpranma, kırık oluşmadığı için saçlarımı kestirmekten de kurtuldum. Ben boya koruyucu özelliği olduğu için  normal zamanlarda da kullanmaya devam etmeyi düşüyorum. 

Prozinc Summer Time Spray 



  • Pratik kullanımı ve hızlı etkisi ile deniz veya havuz sonrası saçların anında parlak ve canlı görünmesini sağlar. İçeriğinde bulunan saça ağırlık yapmayan güçlü etken maddeler sayesinde saçlara zarar vermeden kolayca taranmasına yardımcı olur. 
  • Güneş ışınları, saçta nem, parlaklık, renk kaybına ve kuruluğa neden olur. Formülünde bulunan UVB filtresi ile güneşin zararlı etkilerinden korur. 
  • İçeriğindeki Argan yağı, saçın kum, güneş, deniz suyu, havuz suyunun yıpratıcı etkilerini ortadan kaldırarak saçı besler ve nemlendirir. Saça parlaklık ve ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. 
  •  Hidrolize Keratin sayesinde deniz ve havuz sonrası saçların kolayca taranmasını sağlar. Suyun sürekli saça temas etmesinden dolayı azalan keratin miktarını destekleyerek, saç kırıklarını onarır ve elektriklenmeyi engeller. 
  • Boya koruyucu özelliği ile boyalı saçın rengini uzun süre ile korur. 
  • Alkol ve paraben içermez. 
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir. 
Prozinc Summer Time Sprey nasıl kullanılır?

Prozinc Summer Time Sprey, güneşe çıkmadan önce , güneşe maruz kalma sırasında veya şampuandan sonra uygulanabilir. Kuru veya nemli saça püskürtme yapılarak uygulanır. Deniz ve havuz sonrası veya uzun süre güneşe maruz kaldıktan sonra tekrar kullanılması önerilmektedir. Durulama gerektirmez. Kullanmadan önce şişeye çalkalamak gerekmektedir. 



Benim yorumlarım ise;
Sprey formu sayesinde kullanımı çok pratik. Şampuan gibi spreyinde çok hoş ferah bir kokusu var. Denizde, havuzda istediğiniz yerde kuru yada nemli saçınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Kullanım sonrası saçlarımda  ipeksi bir yumuşaklık ve parlaklık kazandırdı. Saçlarım kolayca tarandı. Ben yaz boyunca hiç yanımdan ayırmadım diyebilirim. Ben hem şampuanı hemde spreyi gerçekten çok beğendim. Serinin birde maskesi mevcut ama onu deneme fırsatım olmadı. Şuan normal zamanlarda da kullanmaya devam ediyorum. #guzelligimizannemizden etkinliğinde sponsor olup bizleri bu harika ürünlerle tanıştırdıkları için bir kez daha teşekkürler. 

Bu ürünleri online satış sitelerinde ve eczanelerde bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

1 yorum:

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin