Hayata dair her şey!

Post Top Ad

REVOX AT KUYRUĞU ŞAMPUANI

Herkese merhabalar,

Bugün sizlere  #güzelligimizannemizden etkinliğinde hediye edilen ve merakla kullanıp bitirdiğim  Revox At kuyrugu şampuan'ından bahsetmek istiyorum.






Öncelikle At kuyrugu bitkisi hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse,

'' At kuyruğu içerdiği bir çok farklı minerallere ek olarak, doğada en çok silisyum barındıran bitkilerden biri. Silisyum saçı güçlendirir, dökülmeyi azaltır ve saç çıkmasını tetikliyor. Ek olarak yıpranmış saçları tamir etmede, uzun vadede kalıcı parlaklık kazandırmada, kepek azaltmada ve saç kırılmalarında olumlu etkileri gözlenmiş. 'Yaşayan fosil' olarak da bilinen at kuyruğu, Kuzey Kutbunun ılıman ve sıcak iklimlerinde Asya, Avrupa, Kuzey Amerika ve Kuzey Afrika'da sulak çayırlar ve su kıyılarında yetişiyor, çok yıllık, otsu ve çiçeksiz bir bitki. Boyu yaklaşık 2 metreye kadar çıkmasına rağmen, eğer tedavi amaçlı kullanılacaksa bitkinin 25 ile 50 santimetre arasında toplanması öneriliyor. Türkiye'de tarımsal alanlarda ve nemli topraklarda bulunuyor.''

Amerika'da atlar için kullanılan at kuyruğu bitkisi ekstrasını; at bakıcıları merak ederek kendilerinde denemişler ve olağanüstü sonuçlar almışlar. At kuyruğu ekstrası ile üretilen şampuanların, saç telini kalınlaştırmasının yanında, dökülmeyi önleyip saçı canlandırdığını görmüşler. Bunun üzerine dünyada ünlü yıldızların kullanmaya başladığı at kuyruğu özlü şampuan, Ankara'da GEOMASS adı altında ARGE laboratuvarı bulunan REVOX,aylar süren çalışmalar sonrası şampuan çeşitliliğine, insan kullanımı için geliştirilmiş at kuyruğu şampuanını da eklemeyi başarmış.

Revox şampuanın iddiası, Saç dökülmesini engellemesi ve saç büyümesini hızlandırmaya yardımcı olması. Şampuan üretilirken oksijenle arıtılmış su kullanılmış ve tüm saç tipleri için de uygun.


Revox At kuyruğu şampuanı; başta HORSE TAİL EXTRACT olmak üzere bitkisel ajanlar kullanılarak saçları daha sağlıklı ve daha güçlü hale getirerek saç kayıplarını engellemek için tümüyle üstün teknoloji ile üretilmiş.
 Revox At Kuyruğu şampuanı;  Horse Tail Extractın içeriğinde bulunan Salisilik Asit sayesinde saç dökülmelerine neden olan pek çok sebep nedeni ile  saç köklerine yeterli oksijen ve besinlerin ulaşmasına engel olan dahili ve harici radikallerin olumsuz etkilerini içeriğinde ve tümüyle bitkisel olan Horse Tail Complex ile engeller. Saç derisi ve saç foliküllerinin yeterli oksijen ile besin eksikliklerinin giderilmesine yardımcı olur.

Revox; Anti irritasyon özelliği sayesinde saçlı derideki olası kaşıntı, pullanma ve kuruluğu %100'e kadar engellenmesine yardımcı olur.
Revox; içeriğinde bulunan ve organik bezelyeden kazanılan bir aktif olan Pisum Sativum Sprout Extract sayesinde yeni saç büyümesine yardımcı olur.

Gelelim kullanım sonrası benim yorumlarıma;
  • Saçlarım daha canlı,parlak ve daha sağlıklı gözüküyor.
  • Saçlarımda  kepeklenme yapmadı. 
  • Saç derimde pullanmaya ve kuruluğa sebep olmadı. 
  • Herhangi bir alerjiye sebep olmadı. 
  • En önemli etkisi de kesinlikle saçlarımı uzatması. Kullanmaya başlamadan önce saçlarımı yeni kestirmiştim. Bir şişe şampuanım bitti ve saçlarım neredeyse 2-3 parmaktan fazla uzadı. Gerçekten bu kadar hızlı bir büyüme beklemiyordum. Saçlarımı da yeni dip boya yaptırmıştım. Şuan saç diplerim çıkmış durumda..  Tabi ki her saçta bende yarattığı etkiyi yaratmayabilir. 
  • Ancak  saç dökülmesinde şimdilik pek bir değişiklik yaratmadı. Ama az da  olsa yeni bebeksi saçlar çıkarmayı başardı. Şimdi ikinci şişeye başlıyorum. 
Şampuanın kokusu da oldukça hoş. Hafif çikolata, kakao kokusunu anımsatıyor. Bir önemli bilgide marka hayvanlar üzerinde test yapmıyor.
Ürünü Revox.com.tr kendi internet sitelerinden ve Gratislerde bulabilirsiniz. Kendi sitelerindeki güncel fiyatı 400 ml 39,00 TL 750 ml ise 64,00 TL.

Birde Revox saç dökülmesini engelleyen saç serumu ve saç maskesi de var. Şuan üçünü birlikte kullanmaya yeniden başlıyorum. Hepsini birlikte kullandığımda sanırım etkisini çok daha iyi görebileceğim.
Ürün hakkında sormak istediğiniz başka sorular varsa yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Şimdilik hoşçakalın, Sevgiyle kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin