Hayata dair her şey!

Post Top Ad

AMWAY ARTISTRY HYDRA-V KOLEKSİYONU

Amway’ in yeni ARTISTRY™ Hydra-V Koleksiyonu 
   Tarihi Ortaköy Hamamı Kethüda’da basına tanıtıldı.

Dünyanın en büyük doğrudan satış şirketi Amway,  Aquaporinler üzerindeki Nobel Ödüllü bir araştırmadan esinlenerek derinlemesine nemlenmeyi hedefleyen yeni cilt bakım serisi ARTISTRY Hydra-V™ Koleksiyonunu 2 Eylül’de Tarihi Ortaköy Hamamı Kethüda’da basının geniş katılımıyla sundu.




Derinlemesine nemlenme sağlayan özgün cilt bakım buluşu
Su vücut için hayatidir, sağlık ve iyileştirme getiren bir yaşam gücüdür. cildimiz, parlak ve sağlıklı olmak, stres yaratan unsurlara karşı koymak için bol miktarda, dengeli suya ihtiyaç duyar.  
Yılın hangi mevsimi olursa olsun tüm ciltlerin nemlenmeye ihtiyacı vardır. Fakat araştırmalar tüm dünyada milyonlarca kişinin cilt dehidrasyonu sıkıntısı olduğunu göstermektedir. Bu sorun yirmili yaşlar gibi erken bir dönemde başlamaktadır.

ARTISTRY HYDRA-V koleksiyonu her cilt tipinde derinlemesine nemlenmeye odaklanmaktadır.
Cildin ihtiyacı olan nemlenme düzeyi ne olursa olsun ARTISTRY HYDRA-V Koleksiyonu her cilt tipi için özel hazırlanmış bir dizi formülle bu ihtiyaçlara cevap vermektedir. Bu seri 35 yaş altında olan ve henüz yaşlanma belirtilerinden endişelenmeyen ve etkili bir cilt bakımı ile ilgilenen genç kitle içindir.

Ferahlatır. Yeniler. Canlandırır
ARTISTRY HYDRA-V Koleksiyonu cilt bariyerini yöneterek suyun ciltte tutulmasına yardım eder ve içinde nadir ve değerli bileşenler olan tescilli Hydra Complex ile çok güçlü bir duvar yaratır. Saf Norveç fiyort suyu cilt yüzeyine derinlemesine nemlendirme sağlarken, besin öğesi zengini Himalaya Pembe Kaya Mineralleri cildi yenileyerek su ulaşımının, depolanmasının ve tutulmasının geliştirilmesine yardım eder. Besleyici Hawaii Açai meyvesi, suyu hapsederek kalıcı nemlenme sağlar ve cildin nem bariyerinin güçlenmesini destekler.

 “ARTISTRY HYDRA-VKoleksiyonu, cildin su içeriğinde anında artış ve 24 saate kadar kalıcı nemlenme sağlamaktadır.* 
Kuru cilt ile dehidre cilt arasındaki farkın önemini vurgulayan Amway bilim adamları, kuru cildin genetik, kronik hastalık, yaşlanma ve diğer koşullar nedeniyle oluşan bir cilt tipi, dehidre cildin ise cildin en dış katmanlarının yeterli su alamamasından kaynaklanan bir cilt durumu olduğunu belirtmektedir. Her iki olguda da ARTISTRY HYDRA-V™ Koleksiyonu gibi derinlemesine bir nemlenmeye ihtiyaç vardır.


Basit Uygulama, Tek Kelimeyle Olağanüstü Sonuçlar
Yedi üründen oluşan ARTISTRY HYDRA-V koleksiyonu cildi ferahlatmak, yenilemek ve canlandırmak üzere geliştirilmiştir. Üç basit adımda cilt daha pürüzsüz, daha yumuşak ve daha esnek görünür ve hissedilir. İlk adımda uygulayacağınız Ferahlatıcı Köpüklü Temizleyici ve Ferahlatıcı Tonik cildi “HAZIRLAMA” Aşamasıdır. İkinci “UYGULAMA” adımında koleksiyonun kahraman ürünü Canlandırıcı Konsantre Cilt Serumu uygulanır. Koleksiyon son olarak “NEMLENDİRME” aşamasında tüm cilt tipleri, karma-yağlı cilt, normal/kuru cilt olarak her üç cilt tipine de uygun nemlendirici ve göz için Canlandırıcı Jel Krem sunar. 
Farklı cilt tiplerine göre geliştirilmiş ARTISTRY HYDRA-V™ Power System ürünleri en etkili formülle kombine bir güç sağlayarak, derinlemesine nemlenmeyle zenginleşmiş faydalar sunar. Power Systemlerin hepsi Canlandırıcı Konsantre Cilt Serumu,  Göz için Canlandırıcı Jel Krem ve her üç cilt tipine uygun bir nemlendirici içerir. 


Adım Bir: Hazırlama

ARTISTRY HYDRA-V Ferahlatıcı Köpüklü Temizleyici 66,81TL
ARTISTRY HYDRA-V Ferahlatıcı Tonik 66,81TL

Adım İki: Uygulama

ARTISTRY HYDRA-V Canlandırıcı Konsantre Cilt Serumu 185,58TL

Adım Üç:  Nemlendirme

Yüz:

ARTISTRY HYDRA-V Canlandırıcı Jel (karma-yağlı cilt) 112,58TL
ARTISTRY HYDRA-V Besleyici Jel Krem (TÜM cilt tipleri) 112,58TL
ARTISTRY HYDRA-V Yenileyici Nemlendirici Krem (normal-kuru cilt) 126,20TL

Göz:

ARTISTRY HYDRA-V Göz için Canlandırıcı Jel Krem 126,20TL


Power System

ARTISTRY HYDRA-V Power System – Karma/Yağlı Ciltler İçin 381,93TL
ARTISTRY HYDRA-V Power System – Tüm Cilt Tipleri İçin 381,93TL
ARTISTRY HYDRA-V Power System – Kuru Ciltler İçin           394,19TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin