Hayata dair her şey!

Post Top Ad

COULEURS BY QNET MAKYAJ ÜRÜNLERİ FAR PALETİ VE PUDRA

Merhaba,

Bugün sizleri temiz içerikli, hayvanlar üzerinde test yapmayan ve Türkiye'de üretilen bir marka olan Couleurs by QNET markasıyla tanıştırmak istiyorum.
Firma hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse; QNET Türkiye bünyesinde bir çok markayı barındıran ve doğrudan satış yapan bir firma. Couleurs fransızcada renk anlamına geliyor.  Ambalajları hafif kadifemsi yapıda oldukça şık. Ambalajların üzerinde üretim ve son kullanma tarihleri de yazıyor. Türkiye'de 2010 yılında satışa başlayan firmanın ürünlerine www.qnet.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Gelelim ürünlerini incelemeye...




Couleurs Far paleti

Bendeki 51 numara Smokey Look / Buğulu Bakış paleti. Renkler oldukça kullanışlı. Fotoğraftan da anlayacağınız gibi en çok krem rengini kullanmışım. Farların yapısı oldukça yumuşak, çok hafif bir tozutma yapıyor ama pigmentasyonu bence yeterli. Gece makyajı için makyaj bazı ile birlikte kullanarak daha iyi bir performans elde edebilirsiniz. Markanın şuan 6 farklı far paleti bulunmakta. Fiyatı ise 34 TL.


Couleurs Pudra

Severek kullandığım bu pudra'nın bendeki rengi 82 Shine/ Parıltı. İsminden de anlaşılacağı gibi içerisinde çok hafif ışıltılar bulunuyor. Hafif ince bir yapısı var ve makyajı çok güzel sabitliyor. Tüm cilt tiplerine uygun. 4 farklı renk çeşidi bulunuyor. Bendeki rengi cildime tam uydu. Sizin cildiniz daha açık renkli ise 1-2 ton açık rengine mutlaka bakmanızı öneririm. 11 gr'lık ürünün fiyatı ise 28 TL.

                                                                    


Temiz içeriği ve NOT TESTED ON ANİMALS olması sebebiyle benim gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bu ürünlere mutlaka bakmanızı öneririm. Ürünlerden almak isterseniz şimdilik sadece internet sitelerinden sipariş verebilirsiniz. Umarım yakın zamanda daha ulaşılabilir bir şekilde bir çok kozmetik marketlerden ürünlere ulaşabiliriz. Dokunup, deneyip almak her zaman biz kadınların öncelikli tercihi olmuştur. #guzelligimizannemizden etkinliğinde bizleri yalnız bırakmadıkları için bir kez daha teşekkürler....

                                                 www.qnet.com.tr
                                            www.qnet.com.tr/couleurs


Şimdilik hoşçakalın ve sevgiyle kalın...

1 yorum:

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin