Hayata dair her şey!

Post Top Ad

Silk’n Silhouette ile #evimdegüzellik

Herkese merhabalar,

Özellikle masa başı işlerde çalışan biz kadınların günümüz problemi selülit , maalesef özellikle yaz aylarında çok sıkıcı bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Gönlümüzce denize girip, güneşlenemiyoruz. Peki ama bu selülit denen şey nedir, neden oluşur?

Kısaca selülit nedir? 

Cildin bağ dokusunda ağrılı modüllerle seyreden , epidermis te portakal kabuğu görünümü yaratan, kıvrımlı görünümlü bir problemdir. Kadınların % 80 - 95' inde görülür Selülit üç aşamada gelişir.

Birinci aşması dolaşım bozukluğudur, damarlardan çıkan su dokulara dolar dokular acılı ve duyarlıdırlar.

İkinci aşamada ödem daha da fazlalaşır.

Üçüncü aşamada, bu dokularda biriken yağ , su ve tuz molekülleri organizma tarafından  kullanılmaz ve selülit yerleşir. Genellikle vücudun bacak, kalça, diz yanları, kolların üst kısımları ve göbek bölgelerinde oluşur.


Selülit nedenleri ise;

1) Genetik faktörler
2) Hormon bozukları
3) Kan dolaşımı bozukları
4) Bağ dokusu zayıflığı
5) Kötü alışkanlıklar (beslenme, kahve, kola, alkol, v.s. )
6) Hareketsizlik
7) Psikolojik faktörler

Aslına bakıldığında Selülit genel olarak sağlık problemi olmayıp sadece görsellik açısından rahatsız edici durum olsa da, çok ileri seviyedeki vakalar  kişiye otururken bile acı verebilmektedir. Yaşam kalitesini düşürmemek adına mücadele edilmesi gerekmektedir.



Cerrrahi müdahale olmadan daha sıkı bir cilt ve selülitlerin giderilmesinde Silk'n Silhouette bizlere harika bir imkan sunuyor. Silk'n Silhouette ile selülitlerimizden evde çok rahat bir şekilde kurtulabiliriz.  Selülit azaltımı konusunda devrim yapan ve HT™- teknolojisi ile cilt ve vücut hatlarınızı sıkılaştıran yeni buluşu bizlere Silk'n Silhouette sunuyor.

SILK’N SILHOUETTE VE AVANTAJLARI:
– Devrim niteliğinde HT™ Teknolojisi
– Cildin derin katmanlarını güçlendirir
– Sarkan cildi güçlendirir
– Selülit oluşumunu azaltır
– Fazla kilolu görünümü azaltır
– Vücut hatlarını sıkılaştırır
– Cildin yapısını ve elastikiyetini düzeltir
– Cildin dengesini düzeltir


Silk’n Silhouette’i üç farklı enerji seviyesinde ayarlayabiliyorsunuz.  Düşük, Orta ve Yüksek. Enerji seviyeleri farklı olmalarına rağmen birbirini tamamlıyorlar. İsterseniz sadece tek seviyeyi de kullanabiliyorsunuz. . Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu her bölgesinde kullanabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz bölgeye 15 dakika uygulayıp cildinizin üzerinde duyacağınız ısı ile Silk'n Silhouette görevini yapmış olur.
Silk’n Silhouette termal sensörle cildinizi korur. Bu ısı stabilizatörü sayesinde seans sırasında cildinizin sıcaklığı ölçülür. Aleti sadece 15 dakika süreyle cildinizin üzerinde ileri geri hareket ettirmeniz yeterlidir. Cildinizin ısındığını hissedersiniz. Eğer bu süreyi aşarsanız ve termal sensör 41°C dereceyi aşan bir sıcaklık ölçerse, cihaz sıcaklık yaymayı otomatik olarak keser. Cildiniz soğuduğunda cihaz tekrar ısı yaymaya devam eder. Böylece cildiniz aşırı ısınmaz.

Dilerseniz Silk'n Silhouette 'u nasıl kullanacağınızı aşağıdaki video'yu izleyerek öğrenebilirsiniz.


Silk’n Silhouette Mucizesine sahip olmak benim için neden önemli çünkü;
29 yaşımda ve 55 kiloda olmama rağmen neredeyse kendimi bildim bileli baş etmek zorunda olduğum selülitlerim mevcut. Şimdiye kadar ne yaptıysam ne denediysem hiç biri tam olarak etki etmedi. Kilo kontrolü, spor, çeşit çeşit kremler hiç biri bu derdime çare olamadı. Ben inanıyorum ki Silk’n Silhouette benim kurtarıcım. Günde sadece 15 dakika ayırarak #evimdegüzellik ayrıcalığı ile uzun zamandır kurtulamadığım selülitlerimden Silk’n Silhouette ile vedalaşabilirim. Gerçekten portakal kabuğu görünümünden kurtulmayı artık çok ama çok istiyorum. 

Dilerseniz sizlerde Tavsiye kanalı'nın başlatmış olduğu #evimdegüzellik  yarışmasına katılıp bu cihaza sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin