Hayata dair her şey!

Post Top Ad

Cildiniz yaza merhaba desin. Mekanik ve biyolojik peeling yapan "Eau thermale Avène Gommage Doux Purifian"

Cildiniz yaza merhaba desin
Eau thermale Avène Gommage Doux Purifiant
Mekanik ve Biyolojik Peeling

En hassas ciltlerde bile derinlemesine soyucu bakım sağlayan Eau Thermale Avène Gommage Doux Purifiant, aynı anda hem mekanik, hem de biyolojik peeling sağlar. Haftalık bakımınıza ekleyerek canlı, pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Yaza merhaba dediğimiz bu günlerde iyi bir cilt için, günlük bakımın yanı sıra, ölü hücrelerden ve siyah noktalardan arınmak ve derinlemesine bir temizlik yapmak gerekir. Güneşle beraber kalınlaşan cildinizi Eau Thermale Avène Gommage Doux Purifiant ile ölü hücrelerden arındırıp derinlemesine temizleyebilirsiniz.

Eau Thermale Avène Gommage Doux Purifiant, içindeki mikropartiküller ile mekanik peeling, sodyum salisilat ile biyolojik peeling yapar. Cildiniz gözle görülür bir şekilde arınır. Paraben içermez.

Karma ve yağlı ciltlerde haftada 1-2 kez, normal ve normalden kuruya eğilimli ciltlerde haftada 1 kez kullanabilirsiniz.

Hafifçe ıslatılmış yüze, göz çevresi hariç olmak üzere parmak uçlarıyla masaj yaparak uygulayın ve daha sonra ılık su ile durulayın.

Her cilt tipinde uygulanabilen Eau Thermale Avène Arındırıcı Peeling, akneli ciltlerde
tavsiye edilmiyor.

Perakende Satış Fiyatı: 50 ml tüp – 59,9 TL

1 yorum:

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin