Hayata dair her şey!

Post Top Ad

“Avène Termal Su" ile güneş sonrası nem ve yaz ferahlığı

Güneş sonrası nem ve yaz ferahlığı
Eau Thermale Avène
“Avène Termal Su”

Güneşin yıpratıcı etkisini hafifleterek ferahlık ve rahatlık hissi veren Eau Thermale Avène Sprey, hassas, düşük toleranslı, alerjik ve kolay tahriş olan ciltler için kaynağından el değmeden alınarak şişelenmektedir. Tahriş giderici ve anti-enflamatuar özelliği ile yatıştırıcı bir etkiye sahiptir.


Güneş görmüş, yanmış, bronzlaşmış cildin kendini yenilemesi gerekir. Bunun için de su rezervinin korunmasına ve neme ihtiyacı vardır. İşte bu noktada özellikle hassas ciltlerde güneşin yıpratıcı, kızarıklıklara neden olan etkisini azaltan, serinleten, ferahlatan, cildin su ihtiyacını karşılayan güneş sonrası bakım ürünlerini seçmek gerekir.

Eau Thermale Avène Spray, kendiliğinden yatıştırıcı ve tahriş giderici doğasıyla, güneşin ciltte oluşturduğu hassasiyeti azaltır. Cildin reaksiyon göstermesinden sorumlu olan hücrelere etki ederek, cildin daha az reaksiyon göstermesine yardımcı olur. Avène Termal Su Spray’i püskürttüğünüzde bir ferahlık hissi ile rahatlatır ve bronz görünümün korunmasına yardım eder.

Güneşten kaynaklanan cilt problemlerinde, cerrahi operasyon sonrasında, kaşınma ve kesiklerde, akne tedavisi sonrası bakımında, bebeklerin hassas cildinde oluşan kızarıklıkları yatıştırmada bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca makyaj temizliği sonrasında, tıraş tahrişlerinde, sportif aktivitelerde, epilasyon sonrasında kullandığınızda müthiş bir rahatlık hissedeceksiniz.


Avène Termal Su Spray özellikle güneş sonrası bakımda kadın, erkek, çocuk tüm aile bireylerinin rahatlıkla kullanabileceği bir üründür.

Avène Termal Su’yun kullanımı kolay ve pratik. Sıcak yaz günlerinde buzdolabında muhafaza ederseniz hissedeceğiniz ferahlık artar. Buğu şeklinde püskürtün ve 2-3 dakika bekledikten sonra nazikçe kurulayın.

Avène Termal Su:Fiyatı: 14,5 TL (50 ml)…..35 TL  (150 ml)….359,5 TL (300 ml)

Editöre Not:
200 yılı aşkın süredir faydaları bilinen Avène Termal Su, Avène Dermatoloji Merkezi’nde dermatolojik hastalıklar için tamamlayıcı tedavi olarak kullanılmaktadır. Eau Thermale Avène yatıştırıcı ve anti-enflamatuar özellikleri korunarak, doğrudan kaynağından alınır ve el değmeden ambalajlanır. 
Kaynağı Güney Fransa’nın Avéne kasabasından gelen Avène Termal Suyu 1811’den beri hiç değişmeyen bileşimlere sahip ve içerisinde hiçbir bakteri barındırmayan kaynağında sabit sıcaklık 25.6 derece. Avène kasabasında doğal habitatlar, biyolojik çeşitlilik ve çevre dikkat çekici düzeyde bakirdir ve su kalitesi düzenli olarak kontrol edilmektedir. Suyun kaynağı ile Avene Hidroterapi Merkezi arasında gerçek bir multidisipliner bilimsel merkez vardır. Bu laboratuar Avene Termal Suyu'nun saflığını ve kalitesini sürekli takip ederek, Pierre Fabre Gruba ait diğer araştırma laboratuarları ile uyum içinde çalışmalarını sürdürür. Su araştırmaları merkezi ayrıca hidroterapiyle ilgilenen herkes, doktorlar, eczacılar ve hastalar için önemli bir bilimsel eğitim ve iletişim rolü üstlenmektedir.
Avene kasabasında su, tam 273 yıldır insanlığın hizmetinde ama keşfedilmesini bir ataborçlu! 1736 yılında bu toprakların sahibi Rocozels Markisi; egzamalı atını, diğer atları hasta etmesin diye arazisine salıyor. Attan ümidi kesen Marki, birkaç hafta sonra küçük çaplı bir şok yaşıyor. Çünkü hasta diye terk ettiği at sapasağlam karşısına çıkıyor. Bu mucizenin sebebini merak eden Rocozels Markisi, atını takip ediyor ve arazinin içindeki bir kaynaktan su içtiğini ve aynı suya girip yaralarını iyileştirdiğini görüyor. Marki, atının keşfini insanlarla paylaşmaya karar veriyor. Bu kaynaktan herkes faydalanabilsin diye 1743′te iki adet havuz inşa ediyor. Şimdi Avène Termal Merkezi’nde yılda iki bin 500 kişi tedavi görüyor. İçlerinde iki aylık bebeklerin dahi olduğu geniş bir yaş aralığında ziyaretçilere sahip.

*Basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin