Hayata dair her şey!

Post Top Ad

ESTEE LAUDER ONLİNE ALIŞVERİŞİ

Merhaba, bugün sizlere Estee Lauder online sitesinden yapmış olduğum alışverişimin detaylarını paylaşacağım.

  Estee Lauder DayWear Advanced Multi- Protection Anti- Oxidant Creme  SPF 15 ; online özel tanışma fiyatıyla karşıma çıktı. Merak ettiğim bir üründü ve hemen siparişimi verdim.


Estee Lauder DayWear krem,

Gelişmiş nemlendirici erken yaşlanma belirtilerine karşı savaşır ve yaşlanma belirtilerinin görünümünün azalmasına yardımcı olur.

Ürünün online tanışma fiyatı 35 TL idi. Ayrıca online üzerinden sipariş verirken tutar gözetmeksizin tüm alışverişlerinizde 2 adet seyahat boy ürün, 400 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise 3 adet seyahat boy ürün hediye seçebiliyorsunuz. Üstelik kargo ücretsiz. Ayrıca ekstra kampanyalar olduğunda alışveriş sepetinizdeki tutara bağlı olarak kupon kodu kullanarak hediye set ürünlerde kazanabiliyorsunuz. Yani hem hediye sepetindeki ürünleri alıyorsunuz hemde deneme boy ürün hakkınızı alıyorsunuz. Bizzat denenmiş ve onaylanmıştır. :))


Benim alışveriş sırasında seçtiğim seyahat boy ürünlerin yanı sıra Modern Muse parfüm deneme boy sepetime otomatik olarak eklendi. Böylelikle 3 adet hediye ürün almış oldum.


Gerçekten de çok karlı bir alışveriş oldu. Estee Lauder online sitesinden ilk alışverişimdi ama gerçekten çok memnun kaldım. Adreste  kargo sırasında hiç bir sıkıntı da yaşamadım. Tek sıkıntı kargo takip sistemi çalışmıyordu ama müşteri hizmetlerinden bilgi isterseniz kargo takip numarası alabiliyorsunuz. Bundan sonra da sık sık alışveriş yapacağım kesin. Kampanya hala devam ediyor. Almak isterseniz  http://www.esteelauder.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


Bugünlükte benden bukadar . Beni sosyal medya hesaplarımdan takibe almak isterseniz aşağıda yer alan bağlantılara tıklamanız yeterli. Ayrıca sağ tarafta yer alan Bu siteye katılın yazan butona tıklayarak bloguma üye olup, takibe alabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin