Hayata dair her şey!

Post Top Ad

Fark arayanlara DOOGEE Valencia DG800

Evet bu yazıda farklı bir konuya değinmek istiyorum. Malum herkesin elinde  bir akıllı telefon var. Artık o kadar sık takip ediyoruz ki yok 6’sı, yok S modeli darken devamlı bir yenilik için farklı birşeylerle uğraşıyoruz. Ben şimdi size yeni bir akıllı telefon tavsiye ediyorum . Doogee Valencia DG800…

Doogee Valencia DG800 fark isteyenler için yeni bir alternatif. Değişik renk seçenekleriyle, görüntüsüyle hem kullanışlı hemde uygun fiyatlı. Artık sıkılmaya başladığımız akıllı telefonlara alternatif olarak karşımızda duruyor.

İlginizi çekebilecek özellikleri

Arka Dokunmatik ile Sıradışı deneyim…

Nedir bu ‘’Arka Dokunmatik’’?

Fotoğraf çekmek, galeride dolaşmak, internette gezinmek, kitap okumak ya da gelen çağrıyı cevaplamak için artık telefonunuzun arkasına hafifçe dokunarak bunları yapabilirsiniz.


Yaratıcı Tasarım

Doogee Valencia DG800 Arka dokunmatik beyaz kapağın dışında birbirinden renkli 3 boyutlu elmas desenli kapakları dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.


Yüksek hız ve enerji tüketimi daha düşük!


Çok teknik detaylar verip bilgi kirliliği yapmak istemiyorum. Ama telefon gayet hızlı ayrıca enerji tüketimi daha düşük. Bu yüzden sarj konusunda diğer akıllı telefonlara gore daha az sıkıntı yaşıyorsunuz.  Doogee Türkiye’de yeni olmasına rağmen herhangi bir teknik servis korkunuz da olmasın. Bu arada fiyatı da diğer akıllı telefonlara gore daha uygun. Çocuklarınıza yüksek bütçeli akıllı telefonlar yerine Doogee Valencia DG800’ü alabilirsiniz. Hem de gönüllerini almış olursunuz. Telefonun teknik özelliklerini daha detaylı bilgi sahibi olmak ve sipariş etmek için n11.com’a girebilirsiniz. Ayrıca Sosyal medyada da Dooge Türkiye’yi aratarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin